Equiception - NL

Waterweg 17
3882 RA Putten

[email protected]
Patrick Brogan Equiception - Equiception - NL

IN HET KORT:

Patrick Brogan

Dierenarts en Specialist in reproductie bij paarden. Gedreven, gefocust op het hooghouden van de embryo transfer-resultaten van Equiception en bezig met ontwikkeling van embryo’s invriezen, Oocyt Pick Up (OPU) en Intra cytoplasmatische sperma injectie (ICSI).

Patrick is afgestudeerd aan de Universiteit van Sydney in 2005 en werkte daarna 4 jaar in een gespecialiseerde paardenpraktijk in Scone, Australië. In 2009 maakte hij de overstap naar Murdoch University in Perth, West Australië, om een onderzoeksmaster in paardenreproductie te doen. Daar zette hij een service op voor het doorverwijzen van reproductieproblemen bij paarden.

In 2010 haalde hij zijn examens in Animal Reproduction en werd hij lid van het Australian Veterinary College of Specialists. In maart 2012 is Patrick naar Nederland gekomen om te beginnen aan een specialisatie aan de Universiteit van Utrecht. In 2015 haalde hij zijn specialistenexamen en werd hij Diplomate van de American College of Theriogenology.

Toegepast klinisch onderzoek in sperma-opslag en embryo transfer vormden de basis van zijn werk tot nu toe. Hij is onlangs lid van het KWPN geworden en fokte zijn eerste veulens in 2015.