Equiception - NL

Waterweg 17
3882 RA Putten

info@equiception.com
MSF 4497 specialist voortplanting - Equiception - NL

24 uurs cyclusbegeleiding service

Merrie begeleiding

Bij Equiception hebben we onze eigen priv├ękliniek voor de vruchtbaarheids- en cyclusbegeleiding van merries van onze klanten. Hier worden, onder andere, inseminaties en drachtcontroles uitgevoerd. Onze kliniek levert alle voordelen van 24-uurs zorg om een op maat gemaakte service te bieden en accuraat op de cyclus van de merrie te reageren. Het welzijn van merries is onze prioriteit, aangezien een gezonde en ontspannen merrie een betere vruchtbaarheid laat zien. Merries kunnen tijdens de fertiliteitsbegeleiding voor een korte termijn bij ons verblijven.

MSF 4645 embryotransplantatie - Equiception - NL

Fertiliteits behandelingen

PROBLEEM MERRIES

Equiception is gespecialiseerd in intensieve fertiliteitsbehandelingen en -therapie├źn om verminderde vruchtbaarheid te managen. We identificeren en onderzoeken baarmoederontstekingen en -infecties en kunnen baarmoedercystes behandelen. Patricks expertise focust zich, onder andere, op de chirurgische reparatie van de baarmoedermond, vagina en verwijdering van littekenweefsel wat de vruchtbaarheid kan dwarsbomen.

Persoonlijke aandacht en een professionele toewijding is onze prioriteit met een focus op de gezondheid en het herstel van uw merrie. Hierbij hoort ook een adviserende rol om de vruchtbaarheid van uw merrie in de toekomst te behouden.