Equiception - NL

Waterweg 17
3882 RA Putten

[email protected]
Jaimy oude Wesselink Equiception - Equiception - NL

IN HET KORT:

Jaimy Oude Wesselink

Kliniekmanager. Kalm en persoonlijk, een man met integriteit. Gepassioneerd over de paardenspringsport. Diepgaande kennis van merrielijnen, hengsten en contacten in de industrie.

In zijn jongere jaren heeft Jaimy als groom gewerkt voor Nederlandse topspringruiters die internationaal presteerden. Hier heeft hij de cultuur leren kennen en een groot netwerk aan contacten opgebouwd. In 2004 is hij bij sportstal en dekstation Eurocommerce gaan werken waar zijn passie voor de paardenfokkerij begon en waar zijn vaardigheden ontwikkeld werden door het verwerken en invriezen van sperma van een aantal top springhengsten uit die tijd.

In 2008 kreeg hij een positie aan de Universiteitskliniek voor paarden in Utrecht, op de afdeling voortplanting. Hij was al snel betrokken bij het draaien van het departement en heeft bijgedragen aan de commerciële groei. Hij werd zeer gewaardeerd door zowel collega’s als de studenten en heeft op de faculteit zijn klinische kennis kunnen uitbreiden en veel geleerd over management.

Equiception prijst zich gelukkig dat hij besloten heeft om zich in mei 2018 bij ons team te voegen – iets wat ons zonder twijfel sterker heeft gemaakt. Jaimy is goed thuis in alle aspecten van de paardenfokkerij en kan hierdoor gedegen advies geven aan onze klanten. Hij is een actief lid van het KWPN, fokt elk jaar veulens en is regelmatig te vinden op evenementen. Hij gelooft in de mogelijkheden die OPU/ICSI de moderne paardenfokker biedt en laat dit ook zien in zijn eigen fokprogramma waarin hij regelmatig de technologie toepast.