Equiception - NL

Waterweg 17
3882 RA Putten

info@equiception.com

Een uitdagende functie

Financieel Administratief Medewerker

Als Financieel Administratief Medewerker bij Equiception B.V. is het belangrijk dat je brede kennis hebt van alle aspecten van de financiële administratie. Van het verwerken van inkoop- en verkoop facturen, bankmutaties tot het doorgeven van omzetbelasting en opstellen van financiële overzichten en rapportages.

Maar voor wij je verder vertellen over de functie vinden we het belangrijk dat jij weet waar je terecht komt. Daarom vertellen we graag eerst wat meer over Equiception B.V.

Over Equiception
De doelstelling van Equiception is een leidende Hippische Reproductie Kliniek worden, gefocust op klanttevredenheid door het bieden van een hoog kwalitatieve service.

Hoe kunnen we dit bereiken? Met begrip voor onderlinge verschillen tussen merries, is het onze uitdaging om voor elk paard de juiste aanpak te vinden. We combineren gedegen theoretische kennis met uitgebreide klinische ervaring om een op maat gemaakte aanpak te kiezen voor uw merrie. We benaderen onze klanten persoonlijk en zijn gefocust op het bouwen van een goede werkrelatie en wederzijds vertrouwen. Dit is voor ons zeer belangrijk.”

Wat ga je doen?

Jij bent binnen Equiception het aanspreekpunt voor alles wat betrekking heeft tot de financiële administratie.

 • Debiteuren beheer

Dagelijks gaan er verkoopfacturen de deur uit, voornamelijk naar zakelijke klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het versturen van de facturen en het managen van de openstaande posten.

 • Crediteuren beheer

Elke week worden er nieuwe inkooporders geplaatst bij leveranciers. Jij bent verantwoordelijk voor het controleren van de inkoop facturen, verwerkt deze in de boekhoudsoftware en zet de betalingen klaar.

 • Bankmutaties en Grootboek

Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van de bankmutaties en zorgt ervoor dat de grootboekadministratie op een juiste manier wordt gecontroleerd, en gecorrigeerd waar nodig.

 • Omzetbelasting en Jaarrekeningen

Maandelijks dient de aangifte omzetbelasting verwerkt te worden. Deze wordt doorgegeven aan de belastingdienst en het accountantskantoor waar wij mee samenwerken. Daarnaast begeleid je jaarlijks het opstellen van de jaarrekening in samenwerking met hetzelfde kantoor.

 • Begroting en financiële overzichten

Naast het bijhouden van de administratie ben je verantwoordelijk / speel je een actieve rol in het opstellen van verschillende financiële overzichten en rapportages in samenwerking met de business controller en het management.

Wat wij van je vragen

 • MBO(+) of HBO denkniveau op het gebied van bedrijfsadministratie.
 • Werkervaring op een financiële administratie.
 • Kennis van Exact Online (pre).
 • Beheersing van de Engelse taal (pre).

Wat bieden wij?
Equiception bestaat uit een compact team met korte lijntjes. Jij werkt als financieel medewerker nauw samen met de business controller en direct met het management. We communiceren direct met elkaar zowel over de dingen die goed gaan als over dingen die verbeterd kunnen worden.

 • Een baan in een gemotiveerd team.
 • Een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Systemen
Wij werken bij Equiception met Exact Online als boekhoudpakket en hebben daarnaast verschillende systemen die hier mee in verband staan. Verder vinden wij het belangrijk dat jij over voldoende kennis beschikt om berekeningen en overzichten te maken in Microsoft Excel.

Tenslotte
Soort dienstverband: Deeltijd 12 - 24 uur
Rooster: Dagdiensten, ma-vr, nader in te vullen.

Is dit nèt wat voor jou? Solliciteer dan met je CV en korte motivatie aan info@equiception.com of bel 085 12 40 203

Download de vacature