Wat zijn de kosten van OPU & ICSI?

Wat zijn de kosten van OPU & ICSI?

De gemiddelde kosten van een OPU-sessie bij Equiception B.V. (exclusief 21% BTW) zijn €750,-, met uitzondering van de benodigde medicijnen: ongeveer €125,-. De eicellen worden ‘gewassen’, beoordeeld en verpakt voor transport naar onze partner in Italië (Avantea). Kosten van dit transport zijn €250,-. De kosten van de vereiste gezondheidstesten (bij CVI Wageningen) en exportcertificaten (NVWA) zijn €420,- en €100,- respectievelijk. De kosten van de ICSI-procedure bij Avantea zijn €380,- plus €420,- extra per embryo geproduceerd. Het overzetten van een ICSI embryo door Equiception B.V. bedraagt €367,50.

De totale kosten per OPU- en ICSI-sessie als er géén embryo wordt geproduceerd bedragen zo €1740,-, voor één embryo zullen de totale kosten €2,160,- zijn, en voor twee geproduceerde embryo’s €2,580,- enzovoort.

Afhankelijk van factoren zoals de hoeveelheid en kwaliteit van de gewonnen eicellen, de vruchtbaarheid van het sperma en factoren die te maken hebben met de draagmerrie, zullen meer of minder OPU, ICSI en/of transplantatie pogingen nodig zijn om te komen tot een drachtige draagmerrie. Bij Equiception B.V. zijn de totale kosten voor een drachtige draagmerrie door OPU/ICSI gemiddeld genomen €7,530,-.

Raadpleeg de prijslijst (hyperlink)van Equiception B.V. voor de actuele kosten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.