Equiception - NL

Waterweg 17
3882 RA Putten

[email protected]
Anna Lotte Bos 400x400 - Equiception - NL

IN HET KORT:

Anna-Lotte Bos

Dierenarts. Gemotiveerd en toegewijd, houdt de excellente standaard hoog die wij in de paardenreproductie willen bereiken bij Equiception.

Anna liet al vroeg haar interesse in voortplanting blijken toen zij tijdens de studie een pauze nam om een seizoen in Australië te draaien bij een voortplantingskliniek voor paarden. Na haar afstuderen aan de Universiteit Utrecht in april 2016 heeft ze een seizoen aan de faculteit gewerkt bij de afdeling voortplanting, waarna zij weer naar Australië vertrok voor nog een seizoen.

Na haar avonturen aan de andere kant van de wereld kwam Anna begin 2017 terug naar Nederland en heeft twee seizoen in een grote, gerenommeerde paardenkliniek gewerkt. Hier heeft ze, naast ander klinisch werk, haar vaardigheden in embryospoelen en -overzetten verder ontwikkeld. Haar eerste kindje is eind 2018 geboren dus Anna en haar vriend vonden het tijd om dichter bij familie te gaan wonen. Na een korte periode lesgegeven te hebben op het Aeres MBO in Barneveld aan paraveterinairen en paardenhouderij-studenten, hadden wij het geluk haar tegen het lijf te lopen en te overtuigen om ons team te komen versterken.

Ze is gemotiveerd en geïnteresseerd in voortplanting bij paarden, met de ervaring van 5 seizoenen in 3 jaar. Ze is actief in het bestuur van Jong Cluster Paard van de KNMvD waarmee ze nascholing organiseert voor jonge paardendierenartsen en laatstejaars studenten.